Skapad av:
Angelica Rissanen
Samlar in till:
Gör skillnad för djuren
Nu närmar det sig jul och allt som kommer med det. Många av oss köper julklappar, mat och skänker en extra tanke till våra nära och kära. December månad är ofta en hysteri när det kommer till att spendera enorma summor på gåvor till släkt och vänner. Men för en sekund, stanna upp och fundera på när Du senast skänkte en slant till bättre behövande. För visst kan du släppa allt annat för en stund och faktiskt lägga en slant och en tanke för dom som varje dag plågas, mördas och glöms bort.
Vem vet, kanske har du till och med köpt en ny jacka lagom till vinterkylan kryper på? Tänkte du på om jackan du köpte innehåller dun? Har den en fluffig pälskrage som du tyckte var så varm och snygg.
Eller köpte du en ny mascara från ett märke som utför djurtester? Även i Sverige är djurhållningen fruktansvärd. Vi missbrukar vår makt och är egoistiska utan att tänka på vad våra handlingar ger för effekter.
Jag vill att alla ni som läser detta, som antingen är kunder hos mig på salongen, eller som på annat sätt hittat hit, skänker en slant till alla de djur som dagligen far illa pga människor.
Fråga dig själv... Hur mycket pengar har du lagt på julklappar i år? När drog du åt dig en extra vara i mataffären för ”det kostar ändå bara 20 kronor”? När köpte du senast en tröja på rea för ”den var ändå så billig”?
När köpte du senast en trisslott?
Är du kund hos mig så betyder det att du varje månad lägger hundralappar på din skönhet, och jag uppskattar att ni valt att komma till mig, MEN nu ber jag er att även lägga en slant till denna insamling. Stort som litet bidrag. Även 10 kronor gör skillnad.
Vi överkonsumerar så mycket här i världen, så 10kr eller 100kr som julklapp till djuren är jag övertygad om att de flesta kan avvara. Så snälla, lika väl som ni spenderar enorma summor på julklappar till människor som redan har så mycket, ge en julklapp till alla djur som far illa. Vi KAN göra skillnad och jag kommer redovisa hur insamlingen gick 💛 Vill ni upplysas om hur djurhållningen i världen står till? Besök Djurens rätt på Facebook. Pga att detta är känsligt för många, väljer jag att inte dela faktabaserad information om djurtester/pälsindustrin et här.

Senaste aktivitet

  • Cajsa Persson Cajsa Persson Donerade 300 kr

  • Zandra Johansson Zandra Johansson Donerade 200 kr

    "Ingen kan göra allt men alla kan göra något" //Z

  • Sandra Johansson Sandra Johansson Donerade 100 kr

  • Angelica Rissanen Angelica Rissanen Donerade 50 kr