Skapad av:
Project Art
Samlar in till:
Företagsinsamling
Hjärtat i verksamheten är att förmedla budskapet och uppmärksamma de problem vi som samhälle står inför. Vi har därför valt att investera 5% av omsättningen till välgörande ändamål, detta är vårt varför och anledningen till att vi valde att starta Project Art. Vi möjliggör därför för dig som kund att välja vart dessa 5% som vi avsätter skall investeras, där du vill se förändring och göra skillnad.
Ditt varför.

Vårt samhälle utnyttjar djur i en enorm omfattning. Pengarna från insamlingen går till Djurens Rätts arbete för djuren. Djurens Rätt prioriterar att lägga mest resurser på de djur som är flest och har det allra sämst. Det är där vi tillsammans kan göra störst skillnad för så många individer som möjligt.

Denna insamling representerar de kunder som valt att skänka till Djurens rätt genom köp hos oss.
Ge en gåva
95 kr
2%
314 Dagar kvar

Project Art donerat 38 kr

Senaste aktivitet

  • Project Art Project Art donerat 38 kr

    5% av september månads försäljning där kunder valt Djurens Rätt som mottagare. Ett stort tack till våra fantastiska kunder som valt att göra skillnad när de handlar hos oss!

  • Project Art Project Art donerat 37 kr

    5% av Augusti månads försäljning där kunder valt att stödja Djurens Rätt. Ett stort tack till våra fantastiska kunder som valt att göra skillnad när de handlar hos oss!

  • Project Art Project Art donerat 20 kr

    5% av juli månads försäljning där kunder valt Djurens Rätt som mottagare. Ett stort tack till våra fantastiska kunder som valt att göra skillnad när de handlar hos oss!