Skapad av:
Anders Nyman
Samlar in till:
Gör skillnad för djuren
Nu får det vara nog!


Jag är himla trött på att dagligen se fler och fler exempel på hur vidrig syn vi människor har när det gäller djur och deras skötsel. Vad många helt verkar glömma är att djuren faktiskt också är ett liv, och har en "själ" och ett eget ”jag”. Har man husdjur så vet man hur personliga djur kan vara, men det gäller inte bara hundar och katter, det gäller alla slags djur.


Det jag främst vänder mig emot är pälsidustrin, eftersom det utsätter djur för enormt lidande, bara för att få fram en produkt som tillgodoser vår fåfänga. Det handlar inte om mat, skydd, medicin etc utan om ren och skär fåfänga. Jag förstår inte hur man med gott samvete kan bidra till att allt från minkar till rävar blir torterade till döds för att man ska kunna bära en päls. Det är rent ut sagt förjävligt! Men det är inte bara konsumentens gör fel, det gör även affären som säljer, logistikpartnern som transporterar och farmen som föder upp.

Genom att stötta Whip Medias insamling bidrar du till att öka medvetenheten kring frågor som dessa och förhoppningsvis arbeta mot den pälsindustri som tyvärr fortfarande finns kvar i Sverige, trots årtionden av motarbetande från både djurrättsorganisationer och allmänheten.

Jag är tacksam för varenda krona jag kan få in, och jag hoppas att du är villig att bidra!!
Ge en gåva
2 000 kr
40%
0 Dagar kvar

Anders Nyman donerat 500 kr

Senaste aktivitet

 • Affi Sheikhchi Affi Sheikhchi donerat 100 kr

  Det finns andra material än päls för att hålla oss värma! Den tiden våran förfäder jagat är över! Respektera naturen och djurlivet!

 • mia nilsson mia nilsson donerat 200 kr

 • Peter Nilsson

  Underbart initiativ!

 • Maj-Louise Pålsson Maj-Louise Pålsson donerat 500 kr

 • Anonym användare Anonym användare donerat 500 kr

 • Mariusz Wojcik Mariusz Wojcik donerat 200 kr

 • Anders Nyman Anders Nyman donerat 500 kr

  Jag startar med ett eget bidrag och är spänd på vem som följer efter!!