Skapad av:
Thomas Hansson
Samlar in till:
Företagsinsamling
Som kund hos Baphomet.se går alltid 10% av vad ett ting kostar till en av sex välgörenheter. Kunden väljer vilken av de sex välgörenheterna hen vill stödja, och Djurens Rätt är en populär välgörande organisation.

Jag som driver Baphomet.se heter Thomas och har en heltidssysselsättning på ett av landets sjukhus. Jag tillverkar smycken (bijouterier), dekor, spelfigurer, och speltillbehör som en hobby, och jag känner att jag vill dela med mig till behövande, hellre än att fylla plånboken.

Ordet "hobby" till trots så försöker jag att hålla en hög standard på mina ting. Jag använder metaller i mina smycken som kallas nickel-, kadmium-, och blysäkra eftersom att mängderna i dem ligger inom den tillåtna gräns som EU satt. Mina råmaterial är i möjligaste mån växtbaserade, och jag köper kommersiella licenser för att få tillverka dekor, och bordsspelsrelaterade ting från små designstudios runt om i världen.

Mina maskiner och 3D-skrivare håller, i skrivande stund, modern och hög teknologisk standard, med mycket god detaljåtergivning där mina skapelser fått pryda både arkadspel, spiselkransar i Österrike, och tjäna som målningsobjekt för proffsmålare.

Det är min förhoppning att mina kunders, och mina egna, små rännilar av pengar skall kunna hjälpa Djurens Rätt att nå rättvisa för de djur som idag lider under oetiska förhållanden.
Ge en gåva
208 kr
3%
483 Dagar kvar

Senaste aktivitet

  • Thomas Hansson Thomas Hansson gav 171 kr

    Baphomet.se & hans kunder på Olofsfors Julmarknad

  • Djurens Rätt Djurens Rätt
    Stort tack för att ni har startat en insamling för djuren! ❤️
  • Baphomet.se & Stefan Svärdström Baphomet.se & Stefan Svärdström gav 37 kr

    Baphomet.se och Stefan Svärdström