Skapad av:
Ann-Charlotte Frid
Samlar in till:
Inget julmys för grisarna!

För grisarnas skull 🐖💞

Bara i Sverige slaktas 2,5 miljoner grisar varje år. De flesta får aldrig böka i marken eftersom 98 procent av alla grisar hålls inomhus hela livet. För att må bra behöver grisar ägna större delen av dagen åt att leta efter mat genom att böka och beta.

Det vanligaste sättet att bedöva grisar vid slakt är med koldioxid. Gasen orsakar stark ångest och det tar lång tid innan grisarna förlorar medvetandet. Det måste inte vara såhär. Var med och gör skillnad!

Jag vill gärna ändra på detta; Vill Du vara med att bidra med en slant (det du vill och kan)? Jag vet att långt ifrån alla känner till hur grisarna verkligen har det 😔 jag visste inte det själv en gång i tiden, gick med på myten om att Sverige skulle ha världens starkaste djurskydd och bästa djuromsorg... tyvärr inte alls överensstämmande med djurens verklighet! 😰
Bemärk att detta är lagligt- att utsätta oskyldiga djur för ett kort liv i fullständig misär utan något som helst utrymme för deras naturliga beteende och att sen ovanpå det gå en fruktansvärd död till mötes (-dödas på samma sätt oavsett om benämningen "ekologiskt"). Vem skulle utsätta sina husdjur för detta?
Ge en gåva
100 kr
2%
0 Dagar kvar

Ann-Charlotte Frid donerat 100 kr

Senaste aktivitet

  • Djurens Rätt Djurens Rätt
    Stort tack för att du har startat en insamling till förmån för djuren!
  • Ann-Charlotte  Frid Ann-Charlotte Frid donerat 100 kr

    Jag slutade konsumera djur av etiska skäl, allt annat är en bonus. Gav en donation till organisationen i dec 2021 i samma namn. Skulle vara oerhört tacksam om du med väljer att skänka en slant till förmån för grisarna.